Roza tkanine poročno obleko, francoski čipke tkanine, visoko kakovostne čipke, luksuzne tkanine, obleka čipke FJ2827

€39.93


173487

1386759040546367

Roza tkanine poročno obleko, francoski čipke tkanine, visoko kakovostne čipke, luksuzne tkanine, obleka čipke FJ2827

Dobrodošli

Zahvaljujemo se vam za nakupovanje v naši trgovini - upamo, da ste uživali vaš nakup!

Vse naše izdelke, pravi fotografije,zagotavljanje kakovosti.Minimalna količina: Minimalna količina, ki je 5YD.Velikost: 5 metrov v dolžino Pakiranje: 5 metrov/polybag,15 jardov/snop Dostava čas: Bomo poskrbeli pošiljk s 3 do 7 dni po tem, ko smo dobili svoje plačilo.DHL Express dostava običajno traja približno 3 do 7 dni.

NE moremo nadzor morebitne zamude zaradi svoje poštnih storitev ali nepredvidenih vremenskih razmerah.

Imamo vse vrste afriških čipke na zalogi zdaj,mi bo zelo ugodnih cenah in več popust z dobro kakovostjo,vljudno pls pošljite e-pošto na nas ali me kontaktirajte v WhatsApp Imamo veliko modelov za vašo referenco,vljudno pls prosto kontaktirajte nas za več modelov.Obrnite se na nas še danes, in vzpostavitev medsebojnega poslovanja,bomo dobili nazaj, če vam v roku 24 ur.

Kupec Branje: 1: bi morali končati vaše plačilo v roku 3 dni po tem, ko ste ponudbo element,je vzrok zalog sprememba hitro. 2: Stranka mora potrditi informacije za dostavo ko bi,povzroči, da smo pošiljanje blaga po podrobnosti, ki vas dopust v aliexress.Če pa potrebujete kakršne koli spremembe,prosimo, upoštevajte tam. 3: kupec ima odgovornost, da privoščiti, davčno in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države, če je potrebno.

Povratne informacije V zadovoljstvo strank je naša hounor,in to je za nas zelo pomembno.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,vas prosimo, da nas pet satr in aktivno povratne informacije,se bomo narediti bolje.Če so kakršne koli težave,se obrnite na nas prvič, preden se odpravite morebitne negativne povratne informacije,cuase ga ne more rešiti ničesar,naj bi nam sporočite, tako da bomo lahko rešiti, dokler ne izpolnjujejo.

Kako Kupiti

Kako Do Plačila

Oznake: 37v bms temperature, 200 kos čopič, 10. avenue parfum, 5d diamond original, anekke ženske denarnice, krilce polo r line, 3 2017 mobilni telefon, 50x100 metakrilat, 2006 bmw x3 android.


( 0 Ocena )

Količina