Smart Humano Živo Mouse Trap Ne Ubijajo Živali, Hišne Živali, Nadzor Kletko Za Večkratno Uporabo Miši Glodalcev Catcher Samodejno Zaklepanje Mišolovka Podgana V Pasti

€4.58


Značilnosti:

- Miške držite design, ta oblika privablja miško in zagotovo pomaga ujeti več miško, ker vsi vemo, miške, kot so vrtanje lukenj.

- Lahko uporabite miško past ujeti miši,namesto da bi jih ubil,to je bolj humano kot grozljiv podgana lepilo.Izdatno zračenje zmanjšuje stres ulovljenimi miši.

- Varno uporabo, ni varen za uporabo tradicionalnih miško pasti ali katero koli lepila pasti okoli Otrok in hišnih Ljubljenčkov.Tam je varen način, da se ukvarjajo z neželenimi hišo gostov.

- Visoka kakovost in resuable, dobro ABS prozorno plastično pomeni past je preprosto spremljati.Kovinska vrata je bolj trdno, da je miška trdi, da ugriz z njim,prav tako se lahko ponovno uporabi.

- Aensitive pedal, orodje-tip bo lock luknja vrtljivih vrat samodejno in ohranja miško v po miške pridejo v luknjo.Primerna za majhne in velike miško.

Specifikacije:

- Material: Plastika

- Velikost: 32*8.5*8 cm

Package vsebina:

- 1 x Past Kletko

Opombe:

1. Ročno merjenje, prosimo, dovolite 1 ~ 3 mm napaka, hvala.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

Oznake: kletka mišolovka, kletko za miško, kletka vrata, miši past, kletka zaklepanje, v živo mouse trap, kletka miši, anime past, ptičje kletke gnezdo, kletka past.


( 0 Ocena )

Količina