Motorno kolo Črna Vetrobransko steklo Veter Deflektor Zaslon Sprožilec Flyscreen Smerniki Spredaj Steklo, Vizir Za Kawasaki 12-14 ER-6N ER 6N

€12.16


Specifikacije:

TrichTu Mount 100% Čisto Nov Poprodajnem

Barva: Črna

Material: Trdo prevleko iz Polikarbonata

Vetrobransko Steklo, Višina Nad Žaromet: 7 Inch

Prodaja V Enota: Vsak

Paket Vključuje: 1 Kos Zaščita Pred Vetrom

Garancija: 1 Leto Omejeni Garanciji

Vgradnjo:

Ustreza Za Kawasaki ER-6N ER 6N za obdobje 2012-2014 Modele

Nasveti: Obstajajo lahko nekatere barve razlika med zdravilom in slike, vendar ne vpliva na uporabo.Zaradi ročnega merjenja, lahko pride 0.5-1 cm toleranca.

1. Motorno kolo, Deli in Pribor, ki imajo visoke zahteve glede Prevozov.Za vaše udobje in zaščito vaših pravic.Vam močno priporočamo, da izberete Si-ja.si Standardna Dostava.To zagotavlja Logistične Podatke za Sledenje, Učinkovito Carinjenje One-Stop Logistične Rešitve za Si-ja.si Kupci.

2. Logistika podrobnosti preiskave platforme:

1) Si-ja.si bo prikazal logistiki sledenje podatkov neposredno na naročila s podrobnostmi.

2) Si-ja.si Standardna Dostava spremljanje Logistike Spletni strani://global.cainiao.com/

3) Druge spremljanje Logistike Spletno stran: https://www.17track.net/en

3. Vaše naročilo bo ladja v 24-72 urah, ko potrdite plačilo( ne vključuje počitnice, in ne vključuje izdelkov, ki se zahtevajo po meri in montaža po naročilu).

4. Uvozne dajatve in davki, ki niso zajeti v redu cena.Kupci, ki so zavezana k plačilu uvoznih dajatev, se obrnite na lokalni carinski za podrobnosti.

Oznake: er6n vetrobranskega stekla, ducati scrambler vetrobransko steklo, custom motocikli vetrobransko steklo, kolo vetrobransko steklo, cafe racer vetrobransko steklo, vespa veter, vespa vetrobransko steklo, chopper vetrobransko steklo, kupola motorno kolo, skuter vetrobransko steklo.


( 0 Ocena )

Količina