Samodejno Semena Števec SLY-C za Različne Oblike Zrn Semen

€269.43


Samodejno Semena Števec SLY-C za Različne Oblike Zrn Semen

Uvesti:

Samodejno semena števec, zrn števec, matica števec, Samodejno semena števec za določanje teže na tisoč palminih semen in za pripravo vzorcev za kalivost in gojenje testi.za vse zrna velikosti od 0,7 do 12 mm.

Značilnosti:

1. visoka hitrost štetja

2. natančno štetje

3. enostaven za uporabo

4. tiho delovanje

5. nastavljiva velikost in hitrost

6. nizka raven hrupa delovanje

Vir posoda je potekala v mestu z elektromagnet in vibracije, povzročene med štetjem.Material, ki se šteje doseže vtičnice in pade v posodo z photoelectronic števec.Števec izbere svoje štetje hitro samodejno odvisna od velikosti, materiala, je treba šteti.To zagotavlja optimalno uporabo štetja zmogljivost in zmanjšuje štetje časa na minimum, medtem ko ohranja count natančnost.Tik pred štetje je zaključil števec zmanjša svojo štetje hitro, tako da ni več semen se štejejo kot so bili vnaprej določeni.Štetje hitro lahko tudi ročno prilagoditi.Instrument lahko prepoznamo, ko posodo ali krme posoda je odsoten, se ustavi štetje in poročila dejstvo, na zaslonu, tako da ne delujejo pride do napak.Delci, ki so bistveno manjše velikosti, se ne štejejo.Tako je, na primer, repičnega semena v vzorcu grah spusti v posodo, ne da bi counted.By ročno nastavljanje semena velikost je mogoče za nadzor štetje delcev.Na zaslonu je prikazan v samodejnem načinu prednastavljena količina in število doslej.V ročnem načinu, kaže tudi na to, štetje hitrost izbrani in seme velikosti.Na tipkovnici, ki se uporablja za izbiro različnih načinov delovanja, kot so seštevku štetje in različno štetje.

Specifikacija:

1.LED zaslon

2.štetje obseg: 1~99999

3.Tako za velika in majhna semena

velikost majhen vzorec: 0.7~4 mm * 0.7~12 mm

velikost velik vzorec: 3~10 mm * 3~12 mm

4.štetje hitrost: 1000pcs/3min

5.natančnost majhen vzorec: ±4pcs/1000pcs

6.natančnost velik vzorec: ±2pcs/1000pcs

7.neprekinjen delovni čas: 5h

8.napajanje: 220V AC, 50Hz, Če potrebujete 110V, prosim, pustite sporočilo ali ebay opomba.Hvala.Obvestilo: baterija ni priložena.Ker, international air dostava ne daj, da ladja tekoči, v prahu in akumulatorji, ne moremo jih dal v paket polje.Upam, da boste lahko razumeli, jih kupite v lokalni trgovini ali trgovini.Upam, da boste lahko razumeti in sprejeti!

Plačilo

Kreditne kartice na spletu je na voljo.Sprejemamo tudi plačila s Paypal,T/T in Western Union.

V to postavko so parka,zato se lahko dostave vam v roku 3 delovnih dni po yourpayment ceared.Če obstaja kakršen koli uvoznih dajatev in davkov,to je kupca odgovornost.

Garancija

Nudimo 1 leto garancije za ta izdelek.Če izdelek je iz dela bi na podlagi pravilno uporabo na navodila za uporabo v garancijskem roku, se obrnite na nas za pridobitev blago vrnete kodo in dostava navodila.Nato ga pošljejo nazaj na vaš ladijskega stroškov.

Po prejemu vrne element, to bo trajalo 7 dni za vrednotenje in preiskave.Povsem nove nadomestne enote vam bo poslano na naše stroške dostave, če izpolnjuje naših garancijskih zahtev.

Pošiljko

Z DHL/FEDEX/TNT(Kitajska Express),če želite uporabiti druge,prosim stik z nami.

Carinski bi bilo manj verjetno, da uvedejo davki / dolžnosti na majhni parceli.Vendar pa bo na svoje stroške, če nastanejo.

Zavarovanje je vključeno v Ladijski promet in Manipulativni stroški, ki ste jih plačali.

Oznake: huawei t3 kob w09, voznik strani, 4 golf, hydropon, števec prst, log, števec meter, števec uro, ne, mestno zaklepanje vrat.


( 0 Ocena )

Količina