Novi Originalni A6 Serije MSMF042L1V2M 400W AC Servo Motor

€237.38


Naše Podjetje Rockss Avtomatizacije

Pozdravljeni.Moramo imeti veliko avtomatizacija proizvod in pribor, ki je na zalogi, ki so narejene iz po vsem Svetu priljubljene blagovne znamke.Težko je priti na trg in celo nekateri od njih so bili ustavil proizvodnjo (iz proizvodnje).Tukaj smo dobavitelj, ki lahko zagotovila edinstveno, non-standard (Nenadomestljiva) in se ustavil proizvodnjo(iz proizvodnje avtomatizacija izdelki vsem svetu na enkrat.Lahko jih kupite z lahkoto in se jim v 5-7 dneh (na čas v najhitrejši prevoz ).Zagotavljamo tudi kakovostne poprodajne storitve in popravila.Smo sposobni, da bi zadovoljili vaše potrebe kadarkoli prihranite svoj čas in denar.Da shranite je, da zaslužijo.Verjamemo, da bi zaslužili več denarja, če bi lahko rešili vaš problem v kratkem času.Samo izbrati nas!!!

Kaj prodajamo Predmet, vrsta:

PLC (Programmable Logic Controller)

AC Pogon/VFD/ Frekvenčni inverter/Converter

Servo pogon

Servo motor

Vezje/pogon odbor/mainboard

Zaslon na dotik

drugi, rezervni deli...Predmet blagovnih Znamk

Prodamo veliko svetovno znanih blagovnih znamk, vključno z ZDA blagovnih Znamk, Japonska blagovnih Znamk, Nemčije, blagovnih Znamk, Drugih Evropi blagovnih Znamk, Tajvan blagovnih Znamk in drugi...Naša Prednost Takoj za Odgovor na poizvedbo.

Dovolj Parka s pestro postavka tipa.

Super cena popust, ki temelji na preiskave.

Test podporo pred dostava in Popravila poprodajne Storitve

Lepo Pakiranje in Hitra dostava. 1. Izdelek Bogati Naše podjetje se nahaja v Kitajska je največja trga na debelo.Vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelka, slike ali modeli.Dal vam bom najnižjo navedek v najkrajšem možnem času, in nato dal izdelek v trgovini za nakup. 2.Zagotavljanje Kakovosti Vsi izdelki, ki se prodajajo v trgovini so resnične, prosimo, bodite prepričani, da nakup!Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku, se prosimo obrnite na nas na Si-ja.si in vam bomo odgovorili v roku 12 ur! 3.Storitev Zagotavljajo Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in boste tudi dobili 5 točk povratne informacije. 4. Dostava Garancije Paket informacij se lahko izsledi nazaj.Če niste prejeli paket po 60 dni, se lahko obrnete na nas in vam bomo povrnili v celoti.

Oznake: arduino card reader, 400w servo, CL57, aasd voznik, vb325sp, 110st, 1kw ac motor, aasd 30a, Servo motor 2kw, rdm6300.


( 0 Ocena )

Količina