Mala krap silikagel plesni obračanja sladkorja torto dekorativni čokolada plesni C1130

€3.53


Silikonsko plesni Barva: Naključno, Narejene na Kitajskem Pomivalni stroj varno,Enostavno za uporabo in hitro čiščenje Plesni velikost :10.5*5.7*2.5 CM Plesni Teža:124g Dostava Smo ladjo vse blago v 72hours po prejemu plačila (razen praznik in vikend).

Mi ladje, ki jih International Air - pošte iz Kitajske, ki jih na Kitajskem post, Ponavadi lahko prejeli paket hitro v roku 25 dni, včasih pa lahko traja približno 45 dni, da pridejo.To pa predvsem zaradi post office

Resturns

Vse naše elemente, pregledani in pakirani v dobrem stanju pred odpremo.Naj najdete kakršne koli težave z naše elemente,

prosimo, ne oklevajte v obrnete na našo pomoč strankam v roku 7 dni po prejemu artiklov.

Vse se vrne predmet ne sme biti uporabljeno ali prikazan znak za namerno povzročeno škodo in bi morala biti v originalni embalaži.

Povratne Informacije Strank

Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za poslovanje, če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, ocenite podrobnosti posla (Podrobne Ocene prodajalcev) na eBay, z "ODLIČNO 5 ZVEZD" in pustite nas pozitivne povratne informacije.Naš sistem bo samodejno storijo enako za vas.Če imate kakršna koli vprašanja, se najprej obrnite na nas, preprosto zapustijo negativne ali nevtralne povratne informacije ne more rešiti problema.

Oznake: ribe tackl, krap tackl, krap plesni, dodatno opremo za ribolov krapa, ribe, krap obliko, krap plesni, torto krap, krap ribe, ribe obliko.


( 0 Ocena )

Količina