Promocijske nov slog japonska movt nerjavnega jekla nazaj fancy gospe ure

€11.67


OPIS IZDELKA

Primerno ljudi:ženski Gibanje tip:kremen Ogledalo material: mineralno steklo Trak, material: nerjaveče jeklo Izbiranje oblike:krog Ohišje material:legirano Primeru premer:32mm Primeru debelina: 8 mm Band dolžina:210mm Vode, ki so dokaz:3ATM

STORITEV PODJETJA

Dostava 1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo. 2. Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temelji na vaš naslov, zato poskrbite, da je pravilno. 3. Privzeta izbira Singapur paketni prenos registrirane!Običajno,15-60 dni za dosego cilja, v različnih državah prispeli ob različnih časih! 4. Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku 60 dni, se, prosimo, obrnite na nas in potem bomo lažje spremljanje to.Povratne informacije 1. Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosimo, vzemite nekaj sekund, da se pusti veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, hvala vam! 2. Vedno ponudimo najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas. 3. Big red popust: Če morate na kraju velika naročila, ki je več kot max količino, nas prosimo kontaktirajte, da bi dobili poseben popust, ter nudimo podporo trgovina na debelo.

Oznake: lige šport, gledam ženske, gledal z luno koledar, fancy ure ženska, vodoodporna okostje, nenavadno gledati, japonska movt vodoodporna, japonska movt, japonska movt watche, pazi, japonska movt ure.


( 0 Ocena )

Količina