Okolju prijazno PVC Komercialne Napihljiv tobogan in Igrišče za Otroke

€888.27


Okolju prijazno PVC Komercialne Napihljiv tobogan in Igrišče za Otroke

Barve Kot vaše zahtevo Materiala 0.55 mm PVC ponjav MOQ 1 pc Garancija 3 leta Standardni Material z SGS, EN14960, puhalo s CE/UL standard Uporabe Oglaševanje, promocija funkcijo, praznovanje slovesnosti, najem, poslovne, zabaviščni park, teče, race ali drugi Dobavni rok je 7-15 dni po prejetem plačilu Pribor za Popravilo kit, ventilator, voda lepilo.Pakiranje Napihljivi pakirani v PVC vrečka, s kartonom za puhalo Pošiljke Za express ali po morju in zraku, Logotip, tiskanje Sprejemljivo OEM Sprejemljiva Tehnologija Vsi šivi so dvojno žico in okrepitev trakovi sešijejo na vse vzmetnice šivov

Okolju prijazno PVC napihljiv tobogan raj slike:

KK formalno je bil v napihljivi podjetja za 18 let, in večina naših material in opremo dobavitelji so coorperated pri nas več kot 10 let, tako da smo lahko prihranite veliko denarja, na surovine, materiale in dodatke, plus 18 let izkušenj na proizvodni liniji,ves denar, shranjene iz materialov iz katere lahko benifited za naše stranke.

1. 18 let napihljivi, ki proizvajajo in izvažajo izkušenj, naši tovarni KK napihljivi najdemo v 2000, 3000 kvadratnih metrov z 30 delavcev in 10 prodajo oseba.

2. Naš glavni izdelek je vode in tal, zabaviščni park, smo bili ŠT.1 tovarne, ki je zasnoval in zgradil prvi vodni park na Kitajskem---Honghaiwang vodni park.

3. Kakovost garancija: peljemo TUV certifikat za vodo, igrače in in CE za vse predmete.

4. Material garancija: uporabljamo za 0,6-0,9 mm PVC za vodne elemente in nepredušno zaprte postavke; 0.45-0.99 mm PVC za zemljišča, ki so zabaviščni predmetov.

5. R & D ekipa: 5 osebe, v letu 2018 oblikovali smo 14 novih napihljivi plavajoče osnove, v letu 2019, naš novi izdelek je pametno čip nadzor napihljivi deskanje pralni in pametni čip nadzor napihljivi Smučarskih pralni, stranke lahko nadzor teh dveh stroj za vaš telefon poskrbeti morate samo za to, da prenesete našo programsko Aplikacijo, na telefonu.Naredimo program z našo tehnično kabina, smo samo ene tovarne, ki lahko proizvajajo te nove vrste izdelkov.Dobrodošli, da bo naš agent.

deflacija cev

deflacija tube2

D-ring za pritrditev

osnove gumb za povezavo

inflacija cev z dvojnim D prstan

Stranka pregled KK Gumenjakov certifikat:

KK Gumenjakov podrobnosti:

Dobre storitve: Da bi najboljši nakup izkušnje kupcev, lahko sledimo do izdelka trendi v vsakem trenutku in se obrnite na naše prodajalce.Naše podjetje je po-prodajni servis bo težko rešiti težav, za vas pravočasno po tem, ko prejme informacije o kupcu, takoj dati strankam zdravljenje mnenje ali tehnične smernice; če ne ravna takoj stopi v stik stranke v 24 urah in predlagal zdravljenje mnenja glede na dejansko stanje.Tudi upanje, da bi lahko dolgoročno sodelovanje z različnimi stranke podjetja.Imamo 18 let stari tovarni izkušnje, najbolj pregledne cene, najbolj premišljen oblikovalci, najbolj izkušenih delavcev, najlepše prodajalcev, najboljše kakovosti storitev.Prosimo, izberite naše Kai Kai!

10% popusta za nov red, 15% off za preurejanje.

Dobili povpraševanje na:

Oznake: otrok stran, potisnite vode, pnevmatike otroci, pvc zavese, drrsses otroci, bazen swim, odklonijo hiša vode, otroci komercialne igrišče, inflat bazen, dress pvc.


( 0 Ocena )

Količina