Ob Postelji Prahu Krtačo Dolg Ročaj Mop Zamah Artefakt Gospodinjski Posteljno Dno Prepada Čiščenje Krzna Lase, Pometanje Prašnih Čarobno Mikrovlaken Delovna Halja

€1.57


Barva: Siva

Velikost: 102-137 cm

Material: PP + aluminij zlitine

Paket vključuje: 1 pp+ 1/2 rag

Značilnosti:

Premium Gradiva: upogljivi delovna halja palica je narejena iz PP materiala in aluminijevih zlitin.Vodja kritje krpo iz mikrovlaken, mehko in občutljivo za uporabo, bo ščiti površino blaga, hkrati pa absorbira prah učinkovito.

Mrtvem Kotu cleaner: Na delovna halja je ravno in tanko obliko z dolgim ročajem, ki omogoča, da dosežejo v kotih, vrzeli in položajev, ki jih ni mogoče enostavno očistiti, ki zagotavlja več udobja za čiščenje.

Prilagodljiv in Upogljivi: ročaj se lahko prilagodi dolžino, ki jih potrebujete, tudi glavo, se lahko odstrani z uporabo posebej, zelo prilagodljiv za uporabo.

Prihaja z luknjami na rep, ki si ga lahko obesite, da kjerkoli na vašo udobja, varčevanje z veliko mesto za vaš prostor.

Široka Uporaba: za Čiščenje dokaz, stropni ventilator, okna, viseče luči, tudi super za fotografiranje, avto, tipkovnice itd.čiščenje.

Hranite na kavč, miza, omara iz prahu.

Oznake: naprava zajema hrano, aparati za dom smart, 3g psvita zamenjava, uporaba mozaik, aparati kuhinja mi, aplikacije quilting, 3g lcd zaslon, pripomočki lepa, 410mm krmiljenje blažilnik.


( 0 Ocena )

Količina