50pcs 50 g Pogoje Cheer Ples Dobave Tekmovanje Cheerleading Pom Poms Cvet Žogo posveti Stranki Navijajo Fancy Pom Poms

€62.74


50 g Odraslih Pogoje Cheer Dance Sport Dobave Tekmovanje Cheerleading Pom Poms Cvet Žogo posveti Stranki Navijajo Fancy Pom Poms

Barva: Srebrna, Rose, Rdeča, Vijolična, Zelena, Zlata, Modra.

Material: Plastični ročaj,Kovinski Darkice

Model: Prst tip zvonjenja,Ročica tip(pusti sporočilo, da izberejo model, če ne bomo ladja v naključnem)

Tok Dolžina: app 30 cm

Teža: about50g

30 g primerni za vrtec in Nizko-razred študentov

50 g primerni za srednje Šole, študentski in Študente

drugo maso, se obrnite na prodajalca posvetujte s ceno, je mogoče prilagoditi

Dostava:

1. Če ste naslov je nepotrjeni smo, da ne bo odgovoren za to.To je zelo varen vrat do vrat, najbolj countrys dobili nikoli problem, s po meri. (Prosim, pustite vaš telefon, da bi naj pošta osebje povezati z vami), če je vaš naslov, ki je pripadal "druga država", prosimo, da se povežete z menoj, da veš, o podrobnosti ladje stroškov.

2.v normalnih, kitajski letalski pošti, je približno 9-18 delovnih dni.Lahko pa se o 45days, če ni po meri problem ali vaš naslov, ki je oddaljen kraj ali državo, post office, ki potrebujejo več časa, da pošljete e-pošto .

3.v normalnih, EMS air mail o 7-15 delovnih dneh, vendar se lahko o 30days, če ni po meri problem ali vaš naslov, ki je oddaljen kraj ali državo, post office, ki potrebujejo več časa, da pošljete e-pošto .

4.za kitajski priporočene pošte, ni prejela po približno 18bussiness dni, za EMS priporočene pošte, ni prejela po približno 13 poslovanje dni, prosimo, da se povežete z nami, da nas vprašati, kitajski post office če želite preveriti podrobnosti .zelo mi je žal, da povzroči neprijetnosti, hvala.

Kupca Opomba

1.to je bolje za kupca, da imajo podrobnejši pogled na postavki " description pred nakupom.

2.če najdete nekaj, kar vam ne razumejo , prosimo povežite z mano , lahko izberete "na klepet" ali "sistem e-pošta", bom odgovor boste takoj, ko bom lahko.

3.ko so dobili elemente,če ni problem,prosim, pomagajte mi, potrdite naročilo ,in mi dajo pozitivne povratne informacije s 5 polno star.hvala

4.ko so dobili elemente,če bi našli nekaj težav,prosimo, ne puščajte ali negativen naravni povratne informacije neposredno ,vas prosimo povežite z mano, da mi dajo priložnost, da se ročaj za vas , saj je vaše zadovoljstvo je naša opravljanje.hvala, ker ste.

Naši poslovni politiki vračila:

1.Kupec je lahko vrnete v roku 7 dni, če vam ni všeč, ali kateri koli drug problem.Kupec se mora obrniti nam v roku 7 dni od datuma dobave, da bi dobili Vrniti Dovoljenje, preden vrnete izdelek drugače vrnitev, bodo zavrnjene.

2.Odpremo in ravnanje je nepovraten.

3.Kupec plača povratni prevoz.

4.Zahtevo za vrnitev prosimo, pišite nam

5.Vse napovedi je treba priložiti vso embalažo in vsebujejo vse dodatke, ki spremlja pošiljko.Pridržujemo si pravico, da zavrne, se vrne, če je pravilno smernice niso sledili.

Oznake: budilka kostum, klobuk klobučar, pustna zajec, smešno obleko, alice v čudežni deželi romper, odraslih alice v čudežni deželi, jumpsuit supergirl, fancy zajec, alice oblačenja lolita, alicia obleko.


( 0 Ocena )

Količina